Er is een ideale manier om reizen te boeken!

Mijn naam is Esmé Pfennings en ik werk als reisadviseur voor Mobiel reisadvies in Limburg. Reizen is mijn lust en mijn leven en met ruim 20 jaar werkervaring, kan ik zeggen dat ik al veel van de wereld heb mogen zien. Zodoende weet ik als geen ander, dat de wereld ontzettend veel moois te bieden heeft, zowel dichtbij als ver weg!

Als mobiel reisadviseur sta ik voor flexibiliteit, persoonlijke aandacht en een hoog serviceniveau. Het uitzoeken van een vakantie is een leuke bezigheid en ik kan u daarbij als geen ander adviseren. Telefonisch, bij u thuis of tijdens uw lunchpauze op kantoor. Urenlang zoeken op het internet of in de rij staan bij een reisbureau behoort tot het verleden. U bepaalt het moment en ik geef u een persoonlijk reisadvies, afgestemd op uw wensen. Tevens bent u verzekerd van een goede kwaliteit want Mobiel reisadvies in Limburg is lid van ANVR en SGR.

Wilt u bijvoorbeeld een maatwerkreis door de Verenigde Staten, Canada of Zuid Afrika, een vakantie met het hele gezin, lekker luieren aan een prachtig strand of een leuke citytrip maken? Ik maak voor u een reisadvies op maat. Ik kan u niet alleen reizen aanbieden via de Nederlandse touroperators maar ook via Duitse en Belgische reisorganisaties. Ik vergelijk voor u de prijzen zodat u een goede en voordelige keuze kunt maken. Vertel mij uw wensen en met mijn expertise zorg ik ervoor dat u de tijd van uw leven gaat beleven. Zorgeloos op vakantie! Uw mobiel reisadviseur Esmé Pfennings

esme@mobielreisadvies.nl 0622122161 Facebook

Onbezorgd op reis? Neem contact met mij op!


Contact