Bij mij ben je aan het juiste (vakantie)adres!


Welkom! Ik ben Marieke en ruim 20 jaar werkzaam in de reiswereld. Ik ben in vele uithoeken van de wereld geweest, geen bestemming is mij dan ook onbekend! Een onvergetelijke wereldreis, een luxe cruise, een leuke citytrip of lekker met de auto naar de camping? Geen wens is te gek! Voor dit alles en meer ben je bij mij aan het juiste (vakantie)adres!

Als mobiele reisagent behoort het urenlange zoeken op internet en de gang naar het reisbureau tot het verleden. Graag kom ik aan huis, en plannen we samen een gewenst moment! Zo kunnen we alle wensen en mogelijkheden bespreken. Wil je liever telefonisch contact of via e-mail, dan is dat natuurlijk ook mogelijk!

Vanzelfsprekend ben ik aangesloten bij een gerenommeerde organisatie, te weten Kupers Reisinfo. Zij zijn een ANVR erkende reisonderneming en zijn tevens lid van het garantiefonds SGR. Zo kun je zorgeloos uitkijken naar je vakantie en met een heerlijk, gerust en veilig gevoel op pad!

Kortom: Heb je vakantieplannen, neem contact met me op, zodat we alle wensen op een rij kunnen zetten en ik jou het beste voorstel kan doen!

Drop je vakantiestress bij mij en ga relaxed op reis. Tot snel!

marieke.fens@mobielreisadvies.nl 0613850685

Onbezorgd op reis? Neem contact met mij op!


Contact