Marilyn Ronden

De reiswereld is waanzinnig mooi!

Als persoonlijke mobiel reisadviseur kom ik graag naar u toe op een moment dat u past, ook buiten kantooruren. Door mijn dertig jarenlange ervaring in de reiswereld en de vele bestemmingen die ik heb bezocht, kunt u een uitgebreid en goed onderbouwd reisadvies van mij verwachten.
Het belangrijkste bij het bespreken van een vakantie is dat u het gevoel hebt dat er goed naar uw wensen wordt geluisterd.
Al pratend en door gericht vragen te stellen vind ik uit wie u bent en achterhaal ik uw wensen. Maar ook als u precies weet wat u wilt, stop ik niet met meedenken.

We inspireren, enthousiasmeren, informeren en verrassen. Natuurlijk houd ik rekening met de samenstelling van het reisgezelschap en de aanleiding van de reis en vertaal ik uw wensen in de mooiste reisbelevenis, waar dan ook ter wereld.

Mijn specialisme is het maken van reizen op maat op alle continenten. Tot in detail kan ik een reis voor u samenstellen, precies afgestemd op uw wensen.

Kortom kwaliteit, service, persoonlijke aandacht, goede begeleiding van het begin tot het eind van de reis en niet te vergeten de evaluatie na de reis, daar sta ik voor.

marilyn@mobielreisadvies.nl 0622122174 Facebook

Mijn reisinspiratie

juni 14, 2018

Hurtigruten; een prachtige zeereis

maart 1, 2018

Kenia; safari- én strandbestemming

maart 1, 2018

Marokko; Koninklijke steden & oases

februari 16, 2018

Het goede leven in Zuid-Afrika

februari 16, 2018

Live the American Dream

februari 16, 2018

Love is in the air – huwelijksreizen

februari 1, 2018

Japan spreekt tot ieders verbeelding


Onbezorgd op reis? Neem contact met mij op!


Contact
Vind uw reisadviseur