De reiswereld is waanzinnig mooi!

Als persoonlijke mobiel reisadviseur kom ik graag naar u toe op een moment dat u past, ook buiten kantooruren. Door mijn dertig jarenlange ervaring in de reiswereld en de vele bestemmingen die ik heb bezocht, kunt u een uitgebreid en goed onderbouwd reisadvies van mij verwachten.
Het belangrijkste bij het bespreken van een vakantie is dat u het gevoel hebt dat er goed naar uw wensen wordt geluisterd.
Al pratend en door gericht vragen te stellen vind ik uit wie u bent en achterhaal ik uw wensen. Maar ook als u precies weet wat u wilt, stop ik niet met meedenken.

We inspireren, enthousiasmeren, informeren en verrassen. Natuurlijk houd ik rekening met de samenstelling van het reisgezelschap en de aanleiding van de reis en vertaal ik uw wensen in de mooiste reisbelevenis, waar dan ook ter wereld.

Mijn specialisme is het maken van reizen op maat op alle continenten. Tot in detail kan ik een reis voor u samenstellen, precies afgestemd op uw wensen.

Kortom kwaliteit, service, persoonlijke aandacht, goede begeleiding van het begin tot het eind van de reis en niet te vergeten de evaluatie na de reis, daar sta ik voor.

marilyn@mobielreisadvies.nl 0622122174 Facebook
Marilyn we wilde je bedanken voor de geweldige vakantie die je ons hebt aanbevolen. Hotel Kumkoy Beach Resort was een geweldig hotel, goed verzorgd, prima schoongemaakt, eten was perfect en altijd warm. Animatie was goed ook voor kleine kinderen die wij niet hadden😃. De ligging was prima niet te ver van luchthaven; Side en Manavgat lagen dichtbij. Buiten het resort kon je ‘s avonds lekker langs winkels lopen of een terrasje nemen. Onze score een ruime 8. Wij gaan zeker nog eens naar terug, onze zoon en schoondochter waren ook zeer tevreden met jou keuze. Nogmaals hartelijk bedankt en zeker tot een volgende reis, we zijn blij dat we jouw voorstel uiteindelijk hebben gekozen, super 👍 gr Rita, Martin, Dwayne & April

Rita, Martin, Dwayne & April

Mijn reisinspiratie

oktober 29, 2020

Maleisië

oktober 22, 2020

Namibië

oktober 16, 2020

Canada, Alaska & Amerika

september 24, 2020

Grüezi, Zwitserland!

augustus 28, 2020

Scandinavië 4-seizoenen hét gevoel van vrijheid

maart 12, 2020

De mooiste treinreizen ter wereld

januari 7, 2020

Zuid-Afrika (video)

januari 6, 2020

Japan spreekt tot ieders verbeelding

augustus 21, 2019

Portugees Hoogstandje

juni 14, 2018

Hurtigruten; een prachtige zeereis

maart 1, 2018

Kenia; safari- én strandbestemming

maart 1, 2018

Marokko; Koninklijke steden & oases

februari 16, 2018

Het goede leven in Zuid-Afrika

februari 16, 2018

Live the American Dream


Onbezorgd op reis? Neem contact met mij op!


Contact