Ik regel jouw reis van A tot Z!

Welkom! Ik ben Pascall van Mastrigt van reismetpassie.nl. Ik deel niet alleen graag mijn eigen, vaak bijzondere reiservaringen, maar regel jouw reis ook graag van A tot Z. Vind je het lastig om door het grote aanbod van reizen zelf het juiste te kiezen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik help je graag!

Ik ben ruim 17 jaar werkzaam in de reisbranche en heb o.a. voor online hotelaanbieders, touroperators en vakantiehuizenaanbieders gewerkt. Ik heb een enorme passie voor reizen en wil eigenlijk nooit naar huis als de vakantie er weer op zit. Ik reis verder al ruim 25 jaar zakelijk over de hele wereld en samen met mijn eigen vakanties heb ik dan ook heel veel van de wereld gezien. Niets is zo fijn als in een aangenaam hotel te verblijven tijdens zo’n zakenreis, in een fijne buurt en van waaruit je in de avond ook nog iets kunt ondernemen.

Ik heb drie jaar in Thailand gewoond en gewerkt en heb in die tijd enorm veel van heel Azië gezien. Verder reis ik graag naar Noord-Amerika. Ik moet nog maar een paar staten bezoeken om ze allemaal gezien te hebben. De vrijheid die je daar voelt zodra je je huurauto instapt, is geweldig. Ik hou ook van een zon-, zee- en strandvakantie op zijn tijd. De voetjes in het zand en even heerlijk niets doen of een goed boek lezen is ook heel fijn. En als ik voldoende relaxed ben ga ik op ontdekkingstocht, want overal is iets moois te ontdekken of te zien. Ook in Europa uiteraard. Ik maak tevens graag cruises, en ik verzeker je dat dit echt de ultieme manier is om veel bestemmingen in een relatief korte tijd te zien, zonder telkens je koffer uit te pakken. Een combinatie van een cruise met een vakantie op het vaste land is ook een aanrader.

Ik stel reizen veelal zelf samen, zodat jij een unieke en niet altijd standaard vakantie heb. Ik werk met lokale partijen die jouw bestemming op hun duimpje kennen. Net dat ene hotel dat bijzonder is, en net die excursie die nog niet iedereen kent. Zoals in het begin gezegd, wil ik graag mijn eigen reiservaringen met je delen en je inspiratie geven voor je volgende reis.

Wat zijn de voordelen om via mij te boeken?

• Veel reiservaring en kennis: je kunt bij mij voor alle soorten vakanties terecht.
• Zeer flexibele werktijden, ook in de avond of in het weekend (en zelfs op zondag als dat de enige dat is dat jij kunt).
• Tijdsbesparing: de zoektocht naar jouw vakantie wordt volledig door mij verzorgd, uiteraard komt er een offerte (of meerdere) toegespitst op jouw wensen en budget.
• Eén aanspreekpunt: ik sta voor al je vragen klaar voor je reis, tijdens je reis en na je reis.
• Super bereikbaarheid: in principe ben ik altijd bereikbaar. Je kunt me altijd appen, bellen of mailen.
• Extra service: ik kan je voorzien van vele extra’s, zoals bv. restauranttips (en niet de gelegenheden die veelal in reisgidsen worden genoemd), wandelroutes, excursies en ga zo maar door. Ik maak zelfs de reserveringen voor je als je dat op prijs stelt.
• En last but not least, ik ben wel zelfstandig ondernemer, maar aangesloten bij ZSO Kupers Mobiel Reisadvies. Dit betekent dat ik toegang heb tot vele partijen om jouw reizen onder te brengen, maar dat jouw reizen ook ANVR en SGR beschermd zijn. Kupers Mobiel Reisadvies is lid van de ANVR (ANVR nummer 2576 ) en de SGR (SGR nummer 1039). Je boekt en betaalt altijd aan Kupers Mobiel Reisadvies (KvK nummer 13040850).Oh ja, een deel van mijn verhalen en ervaringen kun je vinden op mijn reisblog.

Graag tot snel! Pascall van Mastrigt

info@reismetpassie.nl 0641255307 Facebook

Onbezorgd op reis? Neem contact met mij op!


Contact