Persoonlijke service - meer dan 16 jaar ervaring

Mijn naam is Renée Sprengers en ik werk sinds 2001 in de reisbranche. In 2014 ben ik voor mijzelf begonnen als mobiel reisadviseuse.
Reizen is mijn lust en mijn leven en met mijn 16 jaar reisbureau ervaring, kan ik zeggen dat ik al veel van de wereld heb mogen zien. Zodoende weet ik als geen ander dat de wereld ontzettend veel moois te bieden heeft, zowel dichtbij als ver weg!

Als mobiel reisadviseur sta ik voor flexibiliteit, persoonlijke aandacht en een hoog serviceniveau. Het uitzoeken van een vakantie is een leuke bezigheid en ik kan u daarbij als geen ander adviseren. Telefonisch, bij u thuis of tijdens uw lunchpauze op kantoor.
Urenlang zoeken op het internet of in de rij staan bij een reisbureau behoort tot het verleden. U bepaalt het moment en ik geef u een persoonlijk reisadvies, afgestemd op uw wensen. Tevens bent u verzekerd van een goede kwaliteit want Mobiel reisadvies in Limburg is lid van ANVR en SGR.

Wilt u bijvoorbeeld een maatwerkreis door de Verenigde Staten, Canada of Zuid Afrika, een vakantie met het hele gezin, lekker luieren aan een prachtig strand of een leuke citytrip maken? Ik maak voor u een reisadvies op maat. Ik kan u niet alleen reizen aanbieden via de Nederlandse touroperators maar ook via Duitse en Belgische reisorganisaties. Ik vergelijk voor u de prijzen zodat u een goede en voordelige keuze kunt maken.

Geef mij uw reiswensen door en met mijn expertise zorg ik ervoor dat u de tijd van uw leven gaat beleven. Zorgeloos op vakantie!

renee@mobielreisadvies.nl 0638545018 Facebook

Onbezorgd op reis? Neem contact met mij op!


Contact