Meer dan 25 jaar reiservaring

25 jaar geleden ben ik begonnen als reisadviseur op het reisbureau. Inmiddels heb ik al veel van de wereld mogen zien en heb ik al heel veel mensen blij mogen maken met een mooie reis!

Tijdens deze jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan wat ik graag met u wil delen. Dit kan op het tijdstip wanneer het ú het beste uitkomt! Graag denk ik met u mee, ik geef u met veel enthousiasme persoonlijk advies en ik heb een hoog serviceniveau. Bovendien is Mobielreisadvies.nl aangesloten bij ANVR en SGR en bent u verzekerd van kwaliteit.

U kunt uw reis boeken via email, telefoon of op afspraak bij u thuis. Wilt u een zonvakantie? Of een verre reis op maat? Dat is allemaal mogelijk. Heeft u liever een citytrip of gaat u graag cruisen? Ook daar kan ik u alles over vertellen. Van het boeken van de reis tot het online inchecken en stoelen reserveren voor uw vliegvakantie, alles is mogelijk bij mij. Vertel mij uw wensen en met mijn 25 jarige ervaring op het reisburo help ik u aan een zorgeloze vakantie!

rosan@mobielreisadvies.nl 0622122103 Facebook

Onbezorgd op reis? Neem contact met mij op!


Contact